Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke smaken kies jij voor PSV-uit?

De enige echte topper staat op het programma! Misschien is PSV-uit voor Ajax zelfs wel het moeilijkste duel van het jaar. De vernedering van vorig seizoen staat ons nog helder voor de geest, maar we hopen op beterschap. Welke spelers gaan daar voor zorgen?

21 september 2018 - 16:47
hagselfcar-1
Hopelijk wordt het puzzelen wegens te veel opties... © Pro Shots

We zijn benieuwd met welke opstelling jij ten strijde zou trekken, als jij Erik ten Hag was geweest. De 3-0 tegen AEK Athene heeft een hoop duidelijk gemaakt en de vraag is of ernaar wordt gehandeld. Om het een beetje ingewikkeld te maken, spelen er ook blessures mee.

Het is bijvoorbeeld onzeker of Matthijs de Ligt en Klaas Jan Huntelaar bijtijds fit zijn voor PSV-uit. David Neres lijkt in ieder geval op tijd hersteld van een schop, dus over hem geen zorgen. Resteert de vraag: wel of geen Donny van de Beek?

Om maar iets te noemen. Er resteren wel meer vragen, want Ajax speelde goed tegen AEK op het moment dat Dusan Tadic in de punt van de aanval stond en Huntelaar uit de spits verdween. Ook leek Neres zich toen op links fijner te voelen dan als nummer tien.

Er moeten dus best wat knopen worden doorgehakt. We zijn benieuwd hoe jouw ideale elf eruitziet. Als jij je eigen opstelling maakt in onze app en met hashtag #tenhagself deelt via social media, kunnen wij een beetje in de gaten houden hoe het zit met je voorspellende gaven.

Als je onze app nog niet hebt, moet je ‘m eerst even downloaden. Als je onze app opent en vervolgens op ‘de tribune’ klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Wanneer je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk.

Kom maar door met jullie opstellingen!

https://twitter.com/arjans_view/status/1043128499144466435

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >