Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met wie roep jij het goede gevoel weer op?

Het is tijd voor Fortuna Sittard-uit! Het is tijd om het goede gevoel weer op te roepen. Dit goede gevoel liep een flinke knauw op tijdens de topper tegen PSV (0-3), bovendien kun je het bekerpotje tegen Te Werve (0-7) amper revanche noemen. Hoe pak jij het aan?

28 september 2018 - 14:10
forelfcar
Fortuna-uit moet voor Ajax het begin worden van een goede reeks. © Pro Shots

Het goede nieuws in aanloop naar de wedstrijd in het Fortuna Sittard Stadion is dat Matthijs de Ligt weer van de partij is. De verdediger kampte met een knieblessure, maar nog voor de afsluitende training rekent Erik ten Hag op de rentree van zijn aanvoerder.

Voor de rest is iedereen fit, afgezien van de langdurig geblesseerden. Simpel gezegd kunnen we dus stellen dat Ten Hag met een fitte groep toewerkt naar de ontmoeting met Fortuna, maar welke elf spelers stelt hij op?

Gaat de rentree van De Ligt ten koste van de basisplaats van Carel Eiting of keert Donny van de Beek terug in de startopstelling? Vragen, vragen… Jullie mogen een poging doen om alvast het antwoord te geven, door je eigen opstelling te delen!

Je kunt je eigen opstelling maken via onze app. Als jij je opstelling hebt gemaakt en met #tenhagself deelt via social media, kunnen wij checken hoe het zit met je voorspellende gaven.

Als je onze app nog niet hebt, moet je ‘m eerst downloaden. Als je onze app opent en vervolgens op ‘de tribune’ klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Wanneer je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk.

Helder? Mooi! We zien jullie opstelling graag tegemoet!

*Snel aan de slag allemaal, want hier hoort een voorbeeld te staan, maar dat is er nog niet*

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >