Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: lekker puzzelen met opstelling Te Werve-uit!

De opstelling bij Ajax stond de laatste weken aardig vast. Misschien zelfs wel iets te vast, gezien de uitkomst van de topper tegen PSV (3-0). Het lijkt een zekerheidje dat de basiself er tegen HVV Te Werve compleet anders uitziet, maar hoe precies?

25 september 2018 - 15:27
elfcar
Ten Hag moet bij zijn ploeg weer het goede gevoel opwekken. © Pro Shots

Die vraag mag jij beantwoorden! Het lijkt erop dat diverse spelers met een vraagteken achter hun naam rust wordt gegund, terwijl de wissels aan de bak mogen en een kans krijgen om aan te tonen dat ze in de startopstelling horen.

Erik ten Hag kondigde al min of meer aan dat Kasper Dolberg start en we verwachten nog wel meer mutaties. Te Werve komt uit in de tweede klasse en het mag dus in feite helemaal niets uitmaken welke Ajacieden er bij dit KNVB-bekerduel aan de aftrap staan.

Dit maakt ons des te benieuwder naar jullie favoriete elf! Je kunt je eigen opstelling maken via onze app. Als jij je opstelling hebt gemaakt en met #tenhagself deelt via social media, kunnen wij checken hoe het zit met je voorspellende gaven.

Als je onze app nog niet hebt, moet je ‘m eerst downloaden. Als je onze app opent en vervolgens op ‘de tribune’ klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Wanneer je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk.

Helder? Mooi! We zien jullie opstelling graag tegemoet!

https://twitter.com/ibrariemovic/status/1044202579142561793

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >