Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: houd jij vast aan automatismen bij Ajax?

We maken ons klaar voor een Europees avondje. En niet zomaar een Europees avondje, maar een optreden van Ajax in de Champions League. Eindelijk weer! De kansen tegen AEK Athene worden hoog ingeschat, maar met welke elf spelers zou jij aantreden?

18 september 2018 - 17:44
elfaekcar
Ten Hag en Ajax moeten direct een driepunter scoren. © Pro Shots

Het lijkt erop dat Erik ten Hag niet van plan is om veel te wisselen. De trainer wachtte zaterdag tegen FC Groningen (3-0) tot het laatste kwartier met het doorvoeren van wissels, omdat hij de basiself wilde laten werken aan automatismen.

Dat klinkt niet als: we gaan het tegen de Grieken he-le-maal anders doen. Maar je weet het niet. En wie weet heb jij wel een heel andere opstelling in je hoofd zitten dan de trainer van Ajax. Met een plekje voor Donny van de Beek bijvoorbeeld.

Wij zijn benieuwd! Jullie kunnen je eigen opstelling maken via onze app. Als jij je eigen opstelling maakt en met hashtag #tenhagself deelt via social media, kunnen wij een beetje in de gaten houden hoe het zit met je voorspellende gaven.

Als je onze app nog niet hebt, moet je ‘m eerst even downloaden. Als je onze app opent en vervolgens op ‘de tribune’ klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Wanneer je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk.

Helder? Mooi! We zijn jullie opstelling graag tegemoet!

https://twitter.com/JurrienHuijs/status/1042025403500711938

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >