Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Teller verkochte passe-partouts CL inmiddels boven 35.000

We hebben zo tegen het einde van het weekeinde een update voor jullie. Het betreft uiteraard de verkoop van de passe-partouts voor de thuisduels in de Champions League. De teller is inmiddels de 35.000 gepasseerd. SV Ajax-leden kunnen maandag om 10.00 uur een kaartje kopen.

02 september 2018 - 21:22
UsershyraProjectsajax_dataimagesd5f20ae30bcea73f93fdca5aa0fa4538_normal
Ajax speelt ongetwijfeld in een vol huis, zorg dat je erbij bent! © Pro Shots

Als we de laatste seizoenen iets hebben geleerd dan is het wel dat de Europese avondjes in de Johan Cruijff Arena van de buitencategorie zijn. We hebben ze vorig seizoen moeten missen, maar Ajax is nu terug op het hoogste niveau en het wordt alleen maar mooier. 

Het mag geen wonder heten dat de passe-partous ongelooflijk populair zijn! Ajax neemt het op tegen AEK Athene, Benfica en Bayern München. Het idee luidt dat Ajax gaat voetballen om plaats twee van groep E en daar willen we allemaal wel bij zijn.

Leden van de Supportersvereniging Ajax kunnen maandag om 10.00 uur proberen een stoeltje veilig te stellen. Er zal sprake zijn van flitsverkoop, dus zorg dat je om precies 10.00 uur klaar zit op het platform van de kaartverkoop. Je moet gelijk actie ondernemen, anders ben je te laat. Dit in tegenstelling tot de 42.000 seizoenkaarthouders, voor wie wel een kaart is gereserveerd.

Dit betekent overigens niet direct dat er maandag 7.000 stoelen in de verkoop gaan. Aan de ene kant gaat er wat af omdat overgebleven plekken op de F-side bijvoorbeeld nog niet vrijkomen, aan de andere kant zijn er ook stoelen waarop geen seizoenkaart is afgesloten. De vanafprijs van een passe-partout is 96 euro, maar het kan ook best zijn dat je bent aangewezen op een duurder vak.

Hoe dan ook brengt Ajax nog kaartjes in de losse verkoop. Als de passe-partouts zijn uitverkocht, is de JC Arena dit dus nog niet volledig. De meeste beschikbaarheid is op dit moment op tweede ring noord en tweede ring west, op de lange zijde. Ook op de vakken 401 en 402 aan de zuidzijde zijn nog vrije stoelen.

Nogmaals, zorg dat je maandag om 10.00 uur klaar zit en veel succes gewenst!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >