Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax laat tweede bus rijden naar München! [UITVERKOCHT]

De kaartverkoop voor het uitduel met Bayern München gaat bijna van start en dan neemt de spanning toe. Bijvoorbeeld over de manier van reizen. Hoe ga je richting Duitsland? SV Ajax stuurt een tweede dubbeldekker naar de Allianz Arena!

14 september 2018 - 11:06
buscar
Het is ons gelukt om een tweede bus te laten rijden naar München. © De Brouwer

Er zijn Ajax maar liefst 3739 kaarten toegezegd voor de eerste uitwedstrijd in de groepsfase van de Champions League. En aangezien München ook weer niet zo ver weg is en de wedstrijd wordt gespeeld tijdens het Oktoberfest, is de animo groot!

Wij kregen volop vragen of we bezig waren met het regelen van een tweede bus. Dat waren we. En het is gelukt! Onze busreis naar München was uitverkocht, maar je kunt vanaf nu weer boeken!

Een retourtje kost 75 euro voor leden en 85 euro voor niet-leden. De wedstrijd wordt dinsdag 2 oktober gespeeld en begint om 21.00 uur. Onze bus vertrekt de avond van tevoren bij de Johan Cruijff Arena.

We vertrekken kort na het laatste fluitsignaal weer, zodat we de volgende ochtend bijtijds terug zijn. Het boeken van een busreis staat uiteraard los van het kopen van je kaartje. Als je nog niet zeker weet of het lukt om een kaartje te bemachtigen, wacht dan met het boeken van onze bus.

Als we moeten in- en uitschrijven zijn we veel te veel tijd kwijt aan het bijwerken van de administratie. We storten dan ook geen geld terug als je je reis annuleert.

Beide bussen zijn inmiddels volgeboekt. Je kunt dus geen stoel meer reserveren. Er gaat helaas vanuit ons geen derde bus rijden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >