Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Speel jij FIFA of PES? Dan hebben we je nodig!

Het is weer die tijd van het jaar dat de nieuwste FIFA en PES in de winkels liggen. Wij zijn benieuwd welke van de twee jij dit jaar koopt en zoeken Ajax Jonge Schare-leden die we daar wat vragen over mogen stellen.

21 september 2018 - 10:57
games-1200
Donny speelt ook voetbalgames © Pro Shots

PES 2019 is al verschenen en PES-fans zijn al volop aan het gamen. De fans van FIFA moeten nog heel even geduld hebben voor ze het schijfje met FIFA19 in hun Playstation of Xbox kunnen duwen. 

Waar wij nu benieuwd naar zijn, waarom kies je juist voor FIFA of juist voor PES? Wat zijn nou de grote verschillen? Wat heeft PES wat FIFA niet heeft en andersom? Het is toch vaak een beetje zo: je bent pro-FIFA of pro-PES, een tussenweg bestaat niet.

Wij komen voor onze krant Ajax Life graag in contact met twee Ajax Jonge Schare-leden die we even mogen bellen voor wat korte vragen. We zoeken een lid die vertelt waarom hij kiest voor FIFA2019 én een lid die uitlegt waarom hij juist gekozen heeft voor PES2019.

Wil je ons helpen?
Stuur dan snel een mailtje met je naam en lidnummer naar jongeschare@svajax.nl, onder vermelding van 'FIFA vs PES'.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >