Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schuurs en Dolberg in wedstrijdselectie voor AEK-thuis

Erik ten Hag heeft Kasper Dolberg toegevoegd aan de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen AEK Athene. Ook Perr Schuurs hoort bij die groep, omdat Matthijs de Ligt kampt met lichte knieklachten.

19 september 2018 - 13:39
dolberg-1200
Maakt Dolberg tegen AEK zijn rentree...? © Ajax Images

Aanvoerder De Ligt is overigens wel opgenomen in de selectie, maar volgens De Telegraaf kan hij niet spelen. Het goede nieuws daarentegen is dat Dolberg wel is hersteld van klachten aan de knieholte.

Dit euvel hield de Deense spits maandag nog aan de kant. Dolberg zou immers minuten maken met Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie tegen Helmond Sport, maar moest op het laatste moment alsnog afhaken.

Ten Hag liet dinsdag tijdens de persbabbel richting AEK-thuis al weten hij dat Dolberg in de wedstrijdselectie zou opnemen en dat de knieklachten van maandag niet zo ernstig waren. Dat blijkt nu inderdaad zo te zijn, want de Deen is na de laatste training kennelijk fit genoeg bevonden om minuten in het eerste te maken, mocht het nodig zijn.

Check hier de volledige wedstrijdselectie voor Ajax - AEK Athene.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >