Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Passe-partouts voor thuisduels CL inmiddels uitverkocht!

Er was maandag nog eventjes voor nodig, maar inmiddels is de verkoop van de passe-partouts afgerond. Dit betekent dat Ajax bij de drie thuisduels in de Champions League alvast op de steun van minimaal 42.000 Ajacieden kan rekenen.

03 september 2018 - 11:59
UsershyraProjectsajax_dataimagesdec81e04de6a36e3da3b0b77dc38164e_normal
Ajax kan de JC Arena uiteraard wel meerdere keren vullen. © Sjoerd Tullenaar

De teller liep dit weekeinde na het starten van de verkoop gestaag op. Het ging al snel van 30.000 naar 35.000 en toen waren maandag SV Ajax-leden aan de beurt. Vraag oversteeg uiteraard aanbod en dus waren de resterende stoelen ook zo gevuld.

Het bericht uitverkocht kwam officieel pas tegen de klok van 12.00 uur, maar iedereen die het platform voor de kaartverkoop checkte, zag al snel dat het onmogelijk was om nog een kaartje te kunnen kopen.

Alles bij elkaar hebben minimaal 7.000 SV Ajax-leden een passe-partout kunnen kopen. En waarschijnlijk nog iets meer. Dat zijn mooie cijfers! Helaas grepen er ook Ajacieden mis, maar dat kon vandaag bijna niet anders. Iedereen wil naar thuiswedstrijden in de CL, alleen is er geen ruimte voor iedereen...

Ook al zijn de passe-partouts nu uitverkocht, je moet scherp blijven voor de herkansing! Er volgt binnenkort nog losse kaartverkoop en we verwachten spoedig hierover informatie te kunnen delen. Probeer het binnenkort dus gewoon opnieuw. Wie weet kun je dan alsnog de CL-hymne horen in de JC Arena!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >