Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Neem contant geld mee naar Ajax - AZ voor standbeeld Cruijff!

Ajax speelt deze weken wat uitwedstrijden, maar het is ook goed om alvast bezig te zijn met het volgende thuisduel. Er wordt bij Ajax - AZ gecollecteerd om een standbeeld van Johan Cruijff mogelijk te maken. Spaar je contant geld op!

27 september 2018 - 09:11
collectecar
Na een standbeeld voor Haarms is nu de beurt aan Cruijff! @ De Brouwer

Er is sinds eind juli ruim 13.000 euro opgehaald. De collecte van zondag 7 oktober moet resulteren in een blijvend en toegankelijk eerbetoon aan de legendarische nummer veertien. Daar is nog wel ruim 60.000 euro voor nodig.

Via deze weg willen wij alle aanwezige Ajacieden oproepen een bijdrage te geven aan de collectanten! Er wordt binnen in de Johan Cruijff Arena achter elke ingang gecollecteerd.

We kunnen ons ook zo voorstellen dat je amper nog muntgeld in je portemonnee hebt zitten. Zorg er dus voor dat je 7 oktober goed voorbereid van huis gaat, bijvoorbeeld door de komende weken wat muntjes apart te leggen.

Briefgeld is uiteraard ook zeer welkom, het ligt er maar net aan wat je kunt missen. Als je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn bij AZ-thuis, kun je digitaal doneren via dezemanverdienteenstandbeeld.nl.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >