Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Losse kaartjes voor thuisduels CL nu ook uitverkocht

Je kon erop wachten, al hoefde je niet veel geduld te hebben. De losse kaartjes voor de drie thuisduels in de Champions League zijn uitverkocht. Leden van SV Ajax hadden woensdag niet veel tijd nodig om de laatste kaartjes veilig te stellen.

12 september 2018 - 14:44
uitloscar
Ajax speelt drie keer Champions League voor volle tribunes. © De Brouwer

De passe-partouts waren in eerste instantie al spoedig uitverkocht en bovenop die 42.000 kaarten, zijn nu ook alle losse kaartjes van de hand gedaan. We weten niet precies waar de teller is gestopt, maar de Johan Cruijff Arena is uitverkocht.

Het is zelfs diverse leden van de Supportersvereniging Ajax gelukt om voor alle drie de wedstrijden een los kaartje te bemachtigen. Je kunt stellen dat dit selecte gezelschap er alsnog in is geslaagd om een passe-partout te kopen.

Dit betekent dat de Ajacieden tegen AEK Athene, Benfica en Bayern München keer op keer worden gesteund door een uitverkocht huis. We hebben in de voorronde al wat mooie Europese avondjes beleefd en hopen dat er meer op komst is.

De eerste groepswedstrijd staat woensdag 19 september op het programma, als de Griekse kampioen op bezoek komt. Dit wordt voor Ajax direct een zeer belangrijke wedstrijd, met het oog op de doelstelling van Europese overwintering.

Het wil een dag voor de wedstrijd nog wel eens gebeuren dat er alsnog wat kaartjes vrijkomen en weer in de verkoop gaan, maar dit kunnen we absoluut niet beloven. Wanneer er kaartjes beschikbaar komen, maken we hier zo snel mogelijk melding van.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >