Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kluivert vindt het allemaal maar gek om weg te zijn bij Ajax

Tsja, je kon er natuurlijk op wachten. En nu is het moment daar. We stuiten op wat uitspraken van Justin Kluivert, die maar wat graag Champions League had gevoetbald met Ajax en het best raar vindt om een ander shirt te dragen dan het mooie rood-wit.

06 september 2018 - 11:49
kluivertcar
ZEIST, 19-03-2018, KNVB campus, seizoen,voetbal, Nederlands elftal, Training, Justin Kluivert

De voorgeschiedenis mag duidelijk zijn en het telkens kussen van logo’s ten spijt, leert de realiteit dat Kluivert nu speler is van AS Roma. Het grappige is dat diverse argumenten voor zijn transfer inmiddels onderuit zijn gehaald.

De mooiste daarvan: bij AS Roma speel je Champions League en bij Ajax niet, want het beleid deugt van geen kant. Het beleid is deze zomer een stuk verbeterd, de selectie versterkt en Erik ten Hag loodste de ploeg maar mooi naar het kampioenenbal.

“Het is wel een beetje gek. Tot deze zomer had ik nooit voor een andere club gespeeld dan Ajax. Niet dat ik spijt heb, hoor. Maar soms denk ik heel even: stond ik daar maar. Ja, ook omdat het nu zo goed gaat met ze,” aldus Kluivert in gesprek met het Algemeen Dagblad.

'Ik gun het Ajax, echt, het zijn nog steeds mijn vrienden'

“Maar ik gun het Ajax, echt, het zijn nog steeds mijn vrienden daar, ik heb er zo lang gespeeld. Maar ik zit zelf ook bij een mooie club, hè,” vervolgt de buitenspeler, die voorlopig inderdaad vooral ‘zit’, ja.

Kluivert zat ook klaar voor de loting van de groepsfase van de Champions League. Er bestond een kans dat zijn AS Roma aan Ajax werd gekoppeld, maar het liep toch iets anders. “Ik kreeg voor de loting wel even kriebels in mijn buik. Tegen Ajax spelen was wel heel bijzonder geweest.”

Het scheelt Kluivert in ieder geval een fluitconcert, als we het sentiment rond zijn persoon op juiste waarde schatten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >