Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Jari Litmanen keert terug naar Amsterdam!

Het is dus echt waar, levende Ajax-legende Jari Litmanen laat Finland achter zich en zoekt twee en huisgenoten voor zijn tijdelijke huisje in Amsterdam!

28 september 2018 - 09:47
jari-1200-1
Kijk jij de klassieker met Jari Litmanen...? © Ziggo

Twee dagen geleden stond zijn oproep al in de krant en vrijdag maakte Ajax' hoofdsponsor Ziggo officieel bekend dat Litmanen inderdaad terugkeert naar Amsterdam. De illustere middenvelder betrekt een volledig ingericht Ziggo Huisje in de Johan Cruijff ArenA, tijdens het Klassiekerweekend, op 27 en 28 oktober. Op www.ziggo.nl/jari maak je kans om zijn huisgenoot te worden. 

Het Ziggo Huisje gaat daarmee zijn tweede jaar in, want ook vorig seizoen was de tijdelijke overnachtingsplek al aanwezig tijdens de klassieker.

De winnaar, vergezeld door een vriend(in) of familielid, overnacht in het huisje in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober. Tijdens het weekend worden de huisgenoten verrast met verschillende activiteiten, waaronder een exclusief kijkje achter de schermen in het stadion en het helpen bij de voorbereidingen voor de wedstrijd. Het absolute hoogtepunt is het kijken van de Klassieker samen met Jari, vanaf het eigen balkon. Dat is serieus gaaf. Maar echt heel gaaf.

Potentiële huisgenoten van Jari kunnen zich inschrijven via www.ziggo.nl/jari. Het enige wat deelnemers hoeven te doen is aangeven met welke vriend, vriendin of familielid ze het Ziggo Huisje willen bewonen.

De Klassieker wordt 28 oktober om 14:30 uur gespeeld in de Johan Cruijff Arena.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >