Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Vitesse-uit

Het is bijna tijd voor de laatste wedstrijd van het eerste blok van het seizoen. We hebben het hier over Vitesse-uit en dat is op voorhand zeker geen gemakkelijk potje, want Ajax heeft het vaak moeilijk in Arnhem. Er wacht het uitvak dus een belangrijke taak. Hier zijn de opstaptijden!

01 september 2018 - 08:30
UsershyraProjectsajax_dataimagesd62ab0cab881c93712038f92e7bfc0fd_normal

Na drie wedstrijden op zaterdag mogen de Ajacieden zondag eindelijk op het traditionele tijdstip van 14.30 uur aftrappen. Laten we hopen dat de toevoeging van kwaliteit ook tijdens de wedstrijd duidelijk wordt, want dan kan dit het spelbeeld tijdens Vitesse-uit alleen maar ten goede komen.

Zo'n duizend Ajacieden kunnen met eigen ogen zien of dit gebeurt, want zij zijn van de partij in de Gelredome. Die duizend Ajacieden hebben allerlei verschillende manieren om in Arnhem te komen, waarbij het sowieso goed is om te weten dat je tussen 10.45 en 11.30 uur bij de Johan Cruijff Arena wordt verwacht.

De verplichte buscombi vertrekt vanaf de JC Arena en als je hier opstapt, kun je gratis parkeren op Borchland. Er zijn ook wat andere manieren om de reis naar Vitesse-uit te starten. Je kunt je melden op de alternatieve opstapplek in Heteren en reizen per SV Ajax-bus behoort tot de mogelijkheden. Als je kiest voor optie B of C, check dan je mail voor opstaptijden op maat!

In verband met de capaciteit van de bussen dien je ook echt op te stappen bij de JC Arena als er 'Amsterdam' op je kaartje staan. Andersom geldt precies hetzelfde. Als je kaartje hebt voor 'ALT', moet je ook echt op de alternatieve opstaplocatie in de bus stappen.

Tot zondag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >