Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Fortuna Sittard-uit

Laten we hopen dat de derde uitwedstrijd van maar liefst een kwartet ons het goede gevoel teruggeeft. Dat goede gevoel zijn we sinds PSV-uit eventjes kwijt, maar het is hoog tijd om de draad weer op te pakken. Dit moet gebeuren tegen Fortuna Sittard.

28 september 2018 - 12:04
opstapforcar
Voorheen stonden Fortuna en Jong Ajax tegenover elkaar. © Pro Shots

Het is voor het eerst sinds 2002 dat de uitwedstrijd tegen Fortuna (aftrap 20.45 uur) op het programma staat en er zijn 800 Ajacieden die dit alles van nabij gaan meemaken. Deze uitsupporters trotseren de verplichte buscombi die is opgelegd.

Een verplichte buscombi zelfs die geldt vanaf de Johan Cruijff Arena, met maar weinig mogelijkheden om elders op te stappen. Hoe dan ook, het is tijd voor de informatie om op te stappen. Je wordt zaterdag tussen 16.00 en 17.00 uur bij ingang Zuid H verwacht.

Ho eens even, ingang Zuid H en dus niet Noord B? Klopt, vanwege een evenement in de Johan Cruijff Arena – Glory 59 Amsterdam – is het instappen verplaatst naar de andere kant van het stadion.

Vanwege dit evenement kun je niet parkeren op Borchland en kun je je auto slechts kwijt in een van de parkeergarages of de woonwijk. Ook in de woonwijk is sprake van betaald parkeren, tot 21.00 uur.

Als je gebruik maakt van alternatief busvervoer – vanaf de alternatieve opstaplocatie of een SV Ajax-bus – doe je er verstandig aan om je e-mail te checken. Je vindt in je inbox alle opstaptijden op maat, het heeft weinig zin om dat hier op te sommen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >