Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info losse kaartverkoop groepsduels Champions League

Er werd reikhalzend naar uitgekeken en nu is het moment bijna daar. We gaan het hebben over losse kaartverkoop voor de groepsduels in de Champions League. De verkoop per wedstrijd start dinsdag en wij hebben de nodige informatie.

10 september 2018 - 10:01
loscar
Ongetwijfeld zit de JC Arena tijdens CL-duels helemaal vol. © De Brouwer

Het liep storm tijdens de verkoop van passe-partouts, waardoor alle beschikbare stoelen in de Johan Cruijff Arena weg waren voor je er erg in had. Gelukkig komt er nu nog een tweede ronde verkoop, los per wedstrijd. Die start dinsdag om 10.00 uur.

Er zijn sowieso al 42.000 kaarten verkocht voor de ontmoetingen met AEK Athene, Benfica en Bayern München. Ook bij de tweede golf is sprake van een-op-een verkoop. Dit betekent dat je geen los kaartje kunt kopen als je al in bezit bent van een passe-partout.

We durven niet precies te zeggen hoeveel kaartjes er beschikbaar komen. Dit kan zelfs per wedstrijd verschillen, afhankelijk van kaarten die de Uefa teruggeeft of waar door genodigden geen gebruik van wordt gemaakt.

Het valt daarom lastig in te schatten hoe hard de verkoop gaat. Seizoenkaarthouders zijn dinsdag als eerste aan de beurt, maar er zijn dus slechts 7.000 aankoopgerechtigden. Als je om reden X geen passe-partout hebt gekocht, hoe graag wil je dan nu een losse kaart? Vragen, vragen.

Als er losse kaartjes over zijn, mogen leden van de Supportersvereniging Ajax woensdag hun kans wagen. Omcirkel woensdag 10.00 uur in je agenda en zorg dat je klaar zit, want als er kaartjes beschikbaar zijn verwachten we dat die woensdag de deur uit vliegen. Klik hier voor het volledige verkoopschema.

De prijzen van losse kaartjes de duels met AEK, Benfica en Bayern beginnen vanaf 37,50, 42,50 en 47,50 euro. Seizoenkaarthouders komen nog wel in aanmerking voor 10 procent korting.

Veel succes met de jacht op een kaartje!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >