Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop sc Heerenveen-uit

Een wedstrijd voorbij half oktober klinkt nog ver weg, maar de kaartverkoop voor sc Heerenveen-uit gaat toch echt zaterdag al van start. Het fijne van Heerenveen-uit is dat er altijd lekker veel kaarten beschikbaar zijn. Zo ook nu. Het gaat om 1250 stuks.

28 september 2018 - 16:53
heercar
Ondanks een stukkie rijden is Heerenveen-uit bijna altijd leuk. © De Brouwer

Er zijn zaterdag 20 oktober (aftrap 20.45 uur) niet alleen 1250 Ajacieden welkom, het uitvak van het Abe Lenstra Stadion is ook gewoon fijn. Hartstikke fijn. Het uitvak bevindt zich in de hoek van het stadion en vanaf daar klinken de liedjes van het uitvak altijd goed door.

Het enige jammere is dat voor Heerenveen-uit vroeger compleet vrij vervoer gold, maar dat er nu sprake is van een verplichte autocombi. Het is de bedoeling dat je met drie Ajacieden per auto afreist en na het parkeren het laatste stuk richting stadion loopt.

Er was voorheen altijd genoeg parkeerruimte en als er genoeg auto’s met drie of zelfs vier Ajacieden worden gespot, kun je vast ook wel met z’n tweetjes doorrijden, maar toch. Anders is afreizen per SV Ajax-bus ook nog altijd een optie.

Een kaartje voor Heerenveen-uit kost trouwens 19,81 euro en de verkoop start zaterdag voor uitkaarthouders met een plusje op hun seizoenkaart. De loterij staat op de planning voor 6 oktober en die start ook om 10.00 uur.

Die zaterdag de 6e kun je je ook opgeven voor ons busvervoer. In aanloop daarnaar volgt meer informatie.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >