Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Benfica-uit

Ajax treft woensdag 7 november Benfica in de groepsfase van de Champions League. Er zijn 3210 Ajaxsupporters welkom in Lissabon. Het verkoopschema voor deze fijne pot voetbal staat inmiddels online.

26 september 2018 - 19:09
benfica-1200
Europese potjes blijven gaaf! © De Brouwer

Voor zij die Ajax graag achterna touren richting Portugal is het fijn om te constateren dat het gewoon vrij reizen is. Een kaartje voor de wedstrijd kost 27,50 euro en de wedstrijd begint Nederlandse tijd om 21.00 uur.

Als je naar Lissabon afreist is het wel goed om je horloge een uurtje terug te draaien. Het treffen tussen Benfica en Ajax begint lokale tijd namelijk om 20.00 uur. Iets om rekening mee te houden, want je wilt je niet vergissen als je cluppie in het fraaie Estadio de Luz speelt.

De kaartverkoop start zaterdag 29 september om 10.00 uur voor Europese uitkaarthouders met een plusje. Een dag later zijn de overige Europese uitkaarthouders aan de beurt. Seizoenkaarthouders moeten dinsdag 2 oktober om 10.00 uur klaar zitten. Leden van SV Ajax komen vanaf woensdagmorgen 3 oktober stapsgewijs aan de beurt.

Per persoon kun je maximaal één kaartje bestellen. Voor de gelukkigen die een toegangsbewijs weten te bemachtigen: je moet je kaartje persoonlijk afhalen in de buurt van Estadio de Luz. Dit kan alleen op dinsdag 6 november tussen 19.00 en 20.00 uur (lokale tijd) en op de wedstrijddag tussen 10.00 en 15.00 uur (lokale tijd).

Ajax stuurt supporters die een kaartje bestellen vrijdag 2 november een e-mail met meer info over de precieze locatie waar je de kaartjes kunt oppikken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >