Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie instappen PSV-uit

We zijn amper klaar met nagenieten van een Europees avondje of er staat alweer een belangrijke wedstrijd op het programma. Het gaat natuurlijk om de topper tegen PSV. Ajax wordt gesteund door een vol uitvak en de supporters moeten nu even opletten.

21 september 2018 - 11:47
treincar
Er mogen dit keer 1200 Ajacieden mee naar PSV-uit. © De Brouwer

We hebben namelijk informatie. En informatie is altijd belangrijk als het gaat om het bezoek van een uitwedstrijd. Maar zeker nu, want als je met de trein gaat, gelden er allerlei zaken om rekening mee te houden.

Het is in ieder geval goed om te weten dat je tussen 13.00 en 13.45 uur bij ingang Noord B wordt verwacht. Je dient hier je uitkaart aan te bieden, ook volgt de fouillering. Daarna kun je doorlopen naar het perron, waar de trein staat te wachten.

Alcoholische dranken, blikjes en flesjes zijn niet toegestaan in de trein. Je mag wel pakjes drinken meenemen. Als we eenmaal in het Philips Stadion aankomen, is er ruimte voor 1200 Ajacieden. Dit zijn er minder dan vorig jaar, als gevolg van het vuurwerkincident.

Wat er tijdens de negentig minuten tussen de lijnen staat te gebeuren in Eindhoven, weten we natuurlijk niet, maar wat wel zeker is: de treinen stoppen op de terugweg bij station Bijlmer Arena en Amsterdam Centraal. Bij aankomst staan de poortjes open, maar als je verder wilt reizen, moet je wel ingecheckt zijn!

Je kunt zondag gratis parkeren bij Borchland, naast De Toekomst. Vanaf hier is het zo’n tien minuten lopen naar Noord B. We mogen hier regelmatig parkeren en om dit zo te houden, is het van belang om geen rotzooi achter te laten op het parkeerterrein. Zorg ervoor dat de boel netjes blijft!

Als je dichterbij wilt parkeren, moet je wel betalen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >