Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Belachelijke combi naar bekerduel voor Te Werve en Ajax...

Hartstikke leuk, hoor, die potjes tegen amateurclubs in het KNVB-bekertoernooi. Maar het levert slechts gedoe en gezeik op. Hou je vast, want de gang van zaken rondom Te Werve - Ajax slaat helemaal nergens op. Beide clubs krijgen een verplichte buscombi.

12 september 2018 - 13:27
wervecar
Dit was afgelopen zomer bij VVSB. Niets aan de hand! © De Brouwer

We waren blij dat het Te Werve was gelukt om een alternatieve speellocatie te vinden. De faciliteiten op het eigen complex zijn niet goed genoeg, dus logisch dat de wedstrijd ergens anders gespeeld moest worden. Prima ook dat het bij VV Noordwijk kon.

Maar nu komt het. Supporters van zowel Te Werve als Ajax dienen met een verplichte buscombi af te reizen naar sportpark Duinwetering. Dit was er niet bij verteld toen we blij waren vanwege het vinden van een alternatieve locatie...

Een leuk bekerpotje draait dus uit op een verplichte buscombi voor zowel supporters van de thuisclub als de uitploeg. Die hebben we niet eerder meegemaakt. Om het nog gekker te maken: Ajax oefende deze zomer een deurtje verderop, in Noordwijkerhout, en bij dat potje gold geen enkele restrictie! Er gebeurde ook niets raars.

Te Werve heeft voorlopig minder dan 400 kaarten verkocht – het is ook maar een klein clubje – en we verwachten niet dat er vanwege de verplichte buscombi veel Ajacieden staan te springen om naar Noordwijk af te reizen.

Om het nog vreemder te maken, is er in Noordwijk wel losse kaartverkoop. Als je in Noordwijk woont of bij de plaatselijke VV voetbalt, kun je dus wel zonder problemen naar Te Werve - Ajax. Het is om knettergek van te worden…

Er volgt meer info over kaartverkoop, maar je moet je 26 september dus weer in alle mogelijke bochten wringen om naar Ajax te kunnen kijken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >