Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Aanvoerder Tagliafico wint, Tadic benut en mist strafschop

Niet alleen de Nederlandse internationals kwamen in actie tijdens de interlandbreak. Ook Nico Tagliafico en Dusan Tadic speelden namens hun land en stapten beiden met een overwinning van het veld.

08 september 2018 - 15:33
Copyright-ProShots-2452307-e1536413583258
Tadic schoot zijn ploeg vanaf elf meter naar de overwinning. © Pro Shots

Tagliafico zag de Argentijnse ploeg overtuigend winnen in de eerste interland na het teleurstellende WK. In Los Angeles werd Guatemala met 3-0 verslagen. Tagliafico maakte de negentig minuten vol en droeg tevens de aanvoerdersband. Eerder deze week werd bekend dat de Ajacied de nieuwe captain is bij afwezigheid van sterspeler Lionel Messi.

Tadic speelde namens Servië in de Nations League. De linkspoot vertolkte zowel in de positieve als negatieve zin een hoofdrol in het gewonnen duel met Litouwen (1-0). Tadic schoot vanaf de penaltystip zijn ploeg op voorsprong en maakte daarmee zijn veertiende interlandtreffer. Tien minuten voor tijd mocht de Serviër wederom aanleggen voor een stafschop, maar wist deze niet opnieuw te benutten.

Lasse Schöne kwam nog niet in actie voor Denemarken. Dit heeft alles te maken met de rel die zich afspeelt binnen de Deense nationale ploeg. Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Andre Onana spelen later vandaag in het kwalificatietoernooi voor de Afrika Cup.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >