Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - Dinamo Kiev!

Ajax gaat strijden om een startbewijs voor de groepsfase van de Champions League. Het is een tijdje terug dat we meededen, dus deze kans moest maar eens met beide handen worden aangegrepen. Ook jij moet deze kans aangrijpen, want wij verloten kaartjes!

16 augustus 2018 - 13:49
UsershyraDesktopajax_dataimages2c83d62a2a4a40e7c68aef259b8a4173_normal

We zijn amper bekomen van het fijne Europese avondje waarop Standard Luik (3-0) op het menu stond en ondersteboven werd gevoetbald of we maken ons alweer op voor de volgende. Het is woensdag zo ver, als Dinamo Kiev op bezoek komt.

Het mooie is dat er woensdag met de bekende vlag wordt gewapperd en ook de hymne van de Champions League klinkt. Hopelijk gebeurt dat nog drie keer, maar Ajax moet er werkelijk alles aan doen om dit te realiseren.

Aangezien ieder steuntje in de rug nodig is, hopen we dat de tien setjes kaartjes die we verloten, terechtkomen bij Ajacieden die hun keel schoor willen schreeuwen. Als jij dit belooft, doe dan mee aan onze prijsvraag. Je kunt hieronder tot maandag 13.00 uur meedoen.

Prijsvraag: Ajax versloeg Dinamo Kiev in 2010 al eens in de CL-voorronde, welke Ajacied droeg tijdens de return de aanvoerdersband?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >