Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Lees Ajax Life 2 en win een gesigneerd shirt van Tadic!

Ook dit seizoen geven we in elke Ajax Life weer een gesigneerd shirt weg. Deze keer maak je kans op het thuisshirt van zomeraankoop Dusan Tadic. Met rugnummer 10.

07 augustus 2018 - 08:00
UsershyraDesktopajax_dataimages0495c525711c83713c6c6fea800a141b_normal

Tadic heeft inmiddels zijn eerste minuten als Ajacied in de benen en maakte uit tegen Sturm Graz ook zijn eerste doelpunt in dienst van Ajax. De eerste indrukken zijn goed en de verwachtingen zijn hoog.

Belangrijk om te weten is dat Tadic komend seizoen rugnummer 10 draagt. Tijdens de onderhandelingen werd dit nummer door Marc Overmars aan de Serviër beloofd, omdat hij rekende op een vertrek van Hakim Ziyech. Ziyech speelt echter nog altijd in Amsterdam en dus moest hij zijn nummer inleveren.

We hebben het concept van de prijsvraag iets aangepast. Net als vorig seizoen stellen we enkele vragen, waarvan de antwoorden ergens in Ajax Life staan. Daarnaast moet je de puzzel op pagina 19 van de krant oplossen. Wil jij kans maken op het shirt van Tadic? Geef dan het juiste antwoord op de volgende drie vragen. 

Vraag 1: In welk seizoen ‘debuteerde’ Walter van der Gaast met een seizoenkaart in de Johan Cruijff Arena?
Vraag 2: Hoeveel procent van onze leden vindt dat de krant Ajax Life exclusief voor leden moet blijven?
Vraag 3: Wat is de oplossing van de puzzel op pagina 19?

Heb je alle antwoorden? Laat dan uiterlijk dinsdag 21 augustus de juiste antwoorden en je gegevens via onderstaand formulier achter. Wie weet win jij dan het shirt van Tadic! We verloten het shirt onder de juiste inzendingen. Met de winnaar wordt contact opgenomen.

Geen lid maar de volgende keer wel meedoen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >