Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Laatste training en de hartelijke groetjes uit Luik!

De wedstrijden volgen elkaar snel op. Nog geen week geleden rekende Ajax af met Sturm Graz en dinsdagavond treden de mannen van Erik ten Hag alweer aan tegen Standard Luik. Wij gingen vandaag al op pad en schoten aardige plaatjes voor jullie!

06 augustus 2018 - 22:35
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports5533a24ed4379da1c92ab69ca48784e8_normal

Natuurlijk is Standard-uit niet de leukste awayday, al was het maar om dat het gepaard gaat met een verplichte buscombi. Dat betekent weinig vrijheden op weg naar een Europese uitwedstrijd. Niet dat Luik nou zo'n geweldig mooie stad is, maar een beetje vrij rondlopen en ergens een biertje drinken, dat is gewoon leuk. Zij die vorige week nog in Graz waren, kunnen dat beamen.

Hoe dan ook, wij van Ajax Life gingen maandag al op pad om de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd bij te wonen. Daarna zochten we een plekje op de tribune om de laatste training van de Ajacieden te volgen in het Stade Maurice Dufrasne, in de volksmond Sclessin. Dinsdag volgen bussen met daarin duizend Ajaxsupporters dezelfde weg om Ajax aan te moedigen vanuit het steile uitvak. 

Duidelijk is dat de sfeer in de spelersgroep opperbest is. Tijdens de training in het warme stadion werd veel gelachen, maar zeker ook hard en serieus getraind. De spanning loopt bij ons in elk geval aardig op en dat zal bij jullie niet anders zijn. Wij zijn ontzettend benieuwd wat de wedstrijd van dinsdag brengt. 

Tot die tijd hebben we in elk geval de foto's nog! Een deel maakten we zelf met ons mobieltje, het overige deel komt van onze vrienden van Pro Shots.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >