Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Eerste stappen metamorfose naar Johan Cruijff Arena zichtbaar

Terwijl Ajax druk bezig is met de voorronden van de Champions League, wordt er in en rondom de Johan Cruijff Arena ook hard gewerkt. De eerste stappen naar de nieuwe vormgeving zijn gezet en dat is best leuk om te volgen.

02 augustus 2018 - 12:38
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports734ba9714e4a1c126ef3a954507fcf87_normal

De naamswijziging van Amsterdam Arena naar Johan Cruijff Arena is al een tijdje rond en ook het nieuwe logo is enige tijd geleden onthuld. De banieren met de foto van Cruijff en het nieuwe logo pronken bij de verschillende ingangen, maar als je je blik iets naar beneden verplaatst, zie je dat je bij de toegangspoortjes nog steeds welkom wordt geheten in de Amsterdam Arena.

Dat is gelukkig niet meer zo! De eerste stappen naar de nieuwe vormgeving zijn gezet en daar worden we blij van. Zo zijn bijvoorbeeld alle ingangborden van zwart naar rood geschilderd, waarmee het oude logo niet meer zichtbaar is. Ingang D draagt al trots de nieuwe vormgeving en dat ziet er fraai uit. Check de plaatjes hieronder maar!

Navraag van Ajax Life bij de Arena leert dat de gehele metamorfose is een gigantische klus is. Los van alle ingangen moeten er ook vakopgangen en honderden bordjes worden aangepast.

De komende weken wordt de nieuwe vormgeving stap voor stap beter zichtbaar, als er wordt gewerkt aan het vervangen van de oude uitingen bij alle entrees. Het is de bedoeling om de metamorfose grotendeels klaar te hebben als Ajax zijn eerste thuiswedstrijd speelt op zaterdag 11 augustus tegen Heracles Almelo.

We houden het in de gaten!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >