Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Life 3: Samen geloven in (Europees) succes

Als opwarmertje voor de kraker tegen Dinamo Kiev in de play-offs van de Champions League valt Ajax Life dinsdag weer op de mat bij de leden van de Supportersvereniging Ajax. In onze krant veel aandacht voor de wisselwerking tussen de ploeg en het publiek.

21 augustus 2018 - 08:30

Voordat het begint te wennen, is het goed om te weten dat Ajax Life 3 voorlopig voor het laatst op de afwijkende dinsdag verschijnt. Dat had te maken met de voor Ajax hectische Europese voetbalmaand augustus. Editie vier verschijnt op 7 september weer ‘gewoon’ op de vertrouwde vrijdag.

Uiteraard wakkeren we het Europese vuurtje alvast aan door nog even terug te blikken op die heerlijke laatste Europacupavond tegen Standard Luik. Een sfeer die deed denken aan de laatste confrontatie met de Oekraïners in 2011. Een nieuwe sublieme wisselwerking tussen spelers en publiek vergroot Ajax’ kansen op een goede uitgangspositie tijdens de return op dinsdag 28 augustus.

In deze editie tevens aandacht voor rechtsback Noussair Mazraoui. De 21-jarige Amsterdammer won tot nu toe de concurrentiestrijd van Rasmus Kristensen. In een zeer uitgebreid profiel komen achtereenvolgens Mazraoui zelf, Erik ten Hag, Michael Reiziger, Mark Wotte (bondscoach van Marokko onder 20) en Ole Tobiasen aan het woord. 

Op De Toekomst arriveerden vorig seizoen twee Zuid-Afrikaanse talenten: Leo Thethani en Dean Solomons. Hoe kijken zij terug op het afgelopen jaar in Amsterdam? Twee spelers, twee dromen, maar twee zeer uiteenlopende verhalen. Op en naast het veld.

Verder besteden we aandacht aan het vrouwenvoetbal. Waar Ajax Vrouwen zich recentelijk plaatste voor de Champions League, wordt er op De Toekomst dit seizoen met een eigen opleidingsteam gewerkt. Manager vrouwenvoetbal Daphne Koster en trainster Suzanne Bakker geven tekst en uitleg.

In de rubriek Onder de Loep belichten we in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Emmen de Drentse Ajacieden. De afgelopen zaterdag op 71-jarige leeftijd overleden doelman Sies Wever was de eerste. Kun jij de andere vier spelers noemen? Menno Pot schreef een mooi verhaal over hen.

In onze tweede historische rubriek Vergeten Seizoen zet David Endt routinier Ruud Krol in de schijnwerpers. Een aanvoerder in onbalans die in 1978 na het WK in Argentinië aan een apart Ajaxseizoen begon. Een opmerkelijk verhaal over mysterieuze blessures en conflicten met de clubarts.

Wil jij deze verhalen lezen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij SV Ajax. Onze krant Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van SV Ajax.

 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >