Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Zo kun je je nu verkeerde shirtje van Tadic of Ziyech ruilen

De machines waarmee je shirtjes kunt bedrukken zijn de komende tijd drukbezet in de fanshop van Ajax. Er vinden wisselingen plaats omdat Dusan Tadic was toegezegd dat hij met 10 mocht spelen. Supporters kunnen hun foute shirt omruilen. Hoe kun je dit doen?

03 augustus 2018 - 14:01
UsershyraDesktopajax_dataimages33f45bd792c17229bd57896ca4c9e1f6_normal
Als je een bijbehorend broekje hebt, kun je die ook omruilen. © Ajax Images

Er zijn twee mogelijkheden: je hebt het shirtje in de fanshop bij de Johan Cruijff Arena of in de Kalverstraat gekocht of besteld via de digitale fanshop. Linksom of rechtsom, het komt goed. Er zijn meerdere opties om een shirtje met juist rugnummer te krijgen.

Als je je shirtje hebt besteld in de digitale fanshop moet je even je e-mail checken, want er zijn door Ajax instructies gedeeld. Retourneren is overigens kosteloos. Het is eventjes een beetje gedoe, maar dan heb je straks ook een goed shirt.

Het komt er in ieder geval op neer dat je het shirt schoon gewassen moet opsturen. Ook moet je de bevestigingsmail van je order in de doos stoppen. Schrijf ‘Ajaxshop / Ingram Micro’ op de doos en ga naar de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop om de doos af te geven. Check hier een screenshot.

Als Ajax jouw doos met inhoud heeft ontvangen, krijg je binnen twee weken een nieuw shirt opgestuurd. Een shirt dus waarop Tadic wordt gekoppeld aan nummer 10 of Hakim Ziyechs naam die te vinden is boven zijn nieuwe oude rugnummer 22.

Als je het shirtje echt bij de JC Arena in de winkel hebt gekocht – of in de Kalverstraat – dan kun je langskomen in de winkel met je kassabon. Neem het shirt gewassen of schoon mee en dan wordt de ruildeal in orde gemaakt.

De aanbieding van Ajax geldt voor shirtje die na 28 april zijn gekocht. We hebben het trouwens even nagevraagd: als je bij het shirtje een broekje hebt gekocht en ook hebt laten bedrukken, dan kun je het broekje ook omruilen. Als het shirtje en broekje op dezelfde bon staat, is het in orde.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >