Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo kun je checken of Ajax de Champions League haalt

We zijn inmiddels serieus aan het aftellen naar de aftrap van Dinamo Kiev - Ajax. Nog eventjes en we hoeven niet meer vooruit te blikken, maar maken mee of de Ajacieden zich weten te plaatsen voor de Champions League. De aftrap is om 21.00 uur en het duel is rechtstreeks te volgen op Veronica.

28 augustus 2018 - 10:47
UsershyraDesktopajax_dataimagescf62f2f121e2eb6ddc524e4190b846e7_normal
Wat zou het fijn zijn als we vanavond opnieuw kunnen juichen! © Pro Shots

Veronica is alweer enige tijd de vaste zender die de Champions League uitzendt, maar we hebben er nog nooit een groepsduel van Ajax gezien. Hopelijk komt daar dit keer verandering in en met een tussenstand halverwege van 3-1 valt de uitgangspositie goed te noemen.

De vraag is of dat zo blijft, maar dat weten we op z'n vroegst pas enkele momenten na de aftrap om 21.00 uur. De voorbeschouwing begint een halfuurtje eerder, al weten we niet of je zin hebt naar dat slappe geouwehoer te luisteren.

Als je voorkeur qua commentator elders ligt dan Veronica kun je je televisie ook afstemmen op Ziggo Sport. Ja, je leest het goed. Er zijn dinsdag twee zenders die de wedstrijd van Ajax live uitzenden. De voorwaarde is dit keer wel dat je een abonnement hebt bij de hoofdsponsor, anders moet je voor 3,99 euro een streampje aanschaffen.

Heb je nu geen toegang tot een beeldscherm, maar wil je wel Ajax kijken? Zet dan je radio aan! Er is vanavond een uitzending van Langs de Lijn en mannetjes van de radio verzorgen het verslag. Het verslag luisteren op de radio is vaak erg spannend, al hopen we stiekem dat het geen zinderende wedstrijd wordt.

Als je ook op de hoogte wilt blijven van zaken die je niet ziet op televisie of hoort via de radio, dan hebben we nog een gouden tip: zorg dat je ons van @ajaxlife volgt! Je kunt ons in de gaten houden via Twitter, Facebook en Instagram.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >