Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: stream beschikbaar, zo kijk je gratis Ajax - Standard!

Daar gaan we weer! Veel Europese wedstrijden betekent ook veel tv-tips, de vierde van het seizoen al! Dit keer gaat het erom hoe je de return tussen Ajax en Standard Luik kunt volgen. Dit kan op diverse manieren en het is fijn dat er een streampje beschikbaar is.

14 augustus 2018 - 14:55
UsershyraDesktopajax_dataimagesa17c5d52089971acf2455787b344b433_normal
Als jij vanavond op de bank zit, heb je genoeg opties! © Pro Shots

Ajax leek in België op rozen te zitten, maar zoals een streampje wel eens hapert, begon ook Ajax te bufferen en kwam er van goed spel weinig meer terecht. De Ajacieden staan na de 2-2 nog wel aan de goede kant van de score, maar het belooft spannend te worden.

De Johan Cruijff Arena is uitverkocht, maar we kunnen ons zo voorstellen dat je ook buiten het stadion op de hoogte wilt blijven van de gang van zaken. Dat kan op diverse manieren. De gemakkelijkste manier is om je televisie af te stemmen op Ziggo Sport.

Als je abonnee bent bij Ziggo, is dit ongetwijfeld gesneden koek. Als je geen abonnee bent bij Ziggo, moet je in deze lijst even checken op welk kanaal Ziggo Sport opnieuw ‘eenmalig’ beschikbaar wordt gesteld door jouw eigen provider.

Staat jouw provider nu niet op de lijst, dan is er nog een optie beschikbaar om alsnog Ajax - Standard te kunnen volgen. In dat geval ben je aangewezen op een streampje. Die wordt ook dit keer gelukkig weer beschikbaar gesteld via het digitale thuis van Ziggo.

Ben je binnen Europa op vakantie? Ook dan kun je gewoon Ziggo kijken. De regels op dit gebied zijn de laatste tijd een stuk soepeler geworden, zodat je niet meer moeilijk hoeft te doen. Of dat ook geldt voor de stream waarover we informeren, durven we niet te zeggen.

Ook zonder beeld kun je Ajax - Standard vanaf 20.30 uur volgen. We doelen uiteraard op het radioverslag van Langs de Lijn. Dit keer is de aftraptijd gunstig en wordt van de hele wedstrijd verslag gedaan.

Tenslotte is jouw avond natuurlijk pas echt helemaal compleet als je @ajaxlife volgt via Twitter, Facebook en Instagram. Wij houden je ook op de hoogte van zaken die je wellicht niet ziet op televisie of hoort via de radio.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >