Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV- en radiotip: zo volg je Ajax - Dinamo Kiev

Ajax treft Dinamo Kiev woensdagavond in een volledig uitverkochte Johan Cruijff Arena. Mocht je nou naast kaartjes hebben gegrepen, dan is de wedstrijd op tal van andere manieren alsnog te volgen!

22 augustus 2018 - 10:16
UsershyraDesktopajax_dataimagesdcc19c467dff43f5f0cd955cd7baf88f_normal
Hoe en waar kijk jij Ajax - Dinamo Kiev? © Sjoerd Tullenaar

Het makkelijkste is om je tv-toestel af te stemmen op Veronica. Gewoon op het open kanaal. Zet je kijkbuis om 20.30 uur aan en je valt zo in de voorbeschouwing. De wedstrijd zelf begint een half uurtje later. Ook online is Veronica van de partij.

Zit je tijdens de wedstrijd in de auto, dan is het een goede zaak om af te stemmen op Radio 1. De zender doet live verslag van het treffen tussen Ajax en Dinamo Kiev. Live verslag op de radio is stiekem vaak zelfs spannender dan als je ook beeld hebt. 

Mocht je geen zin hebben in de uitzending van Veronica, dan kun je ook afstemmen op het betaalkanaal Ziggo Voetbal. Daar wordt het duel ook live op de buis gebracht. Voor abonnees van Ajax’ hoofdsponsor handig, want dan kun je kiezen op welke zender je naar je cluppie kijkt.

Net als bij Veronica begint ook hier de voorbeschouwing om 20.30, waarna om 21.00 uur live wordt overgeschakeld naar de aftrap.

Overigens is de wedstrijd bij Ziggo ook online voor 3,99 euro te bestellen.

Tot slot is het altijd goed om te weten dat je het duel ook via de sociale mediakanalen van Ajax Life kunt volgen. We zijn erbij op Twitter, Facebook en Instagram.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >