Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: wat is jouw ideale elftal tegen Dinamo Kiev?

Zijn jullie al zenuwachtig voor het thuisduel met Dinamo Kiev woensdagavond? Als dat zo is, dan mogen jullie dat gerust toegeven. Wij zijn het ook! Een goed moment om het over de opstelling te hebben. Hoe ziet jouw basiself eruit?

21 augustus 2018 - 16:22
UsershyraDesktopajax_dataimagese3f22bf54adc0c2886fec1210ea025aa_normal
Kunnen jullie de trainer helpen met puzzelen? © Ajax Images

Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je deze nog niet hebt, dan moet je ‘m eerst even downloaden. Als je onze app opent en op ‘de tribune’ klikt, dan kun je daarna spelers op de juiste plek zetten. De ideale elf geformeerd? Deel dan jouw opstelling met je vrienden en gebruik de hashtag #tenhagself.

Voordat je begint is het handig om te weten dat David Neres in de lappenmand zit. Een verrekte hamstring gooit roet in het eten voor de Braziliaan. Een aardige streep door de rekening voor Ten Hag, maar wie weet zie jij een oplossing om het gemis van de rappe flankspeler op te vangen...

Oh ja, onthoud dat Kasper Dolberg nog steeds geblesseerd is. De Deen is op de weg terug, maar het is echt nog te vroeg om hem nu al in de spits te zetten. Maar goed, het gaat om de mannen die wél kunnen spelen. Het is nu aan jou om aan de wereld te laten zien hoe jij het zou aanpakken woensdag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >