Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: wie als linksback en durf je het aan met Neres?

Het moment van de waarheid nadert: plaatst Ajax zich voor de Champions League of niet? De ploeg van Erik ten Hag trapt af met een voorsprong van 3-1, maar met welke elf Ajacieden? We weten nog niet wat de trainer gaat doen, maar zijn wel alvast benieuwd naar jouw plannen!

28 augustus 2018 - 09:03
UsershyraDesktopajax_dataimages09fc57954157d585a8c2dd4d6d9adab5_normal
Ten Hag en Ajax zijn er bijna, maar zeker nog niet helemaal. © Pro Shots

Kruip in de huid van Ten Hag en stel jouw ideale elftal van Ajacieden samen! Je dient er wel even rekening mee te houden dat Nicolas Tagliafico een schorsing moet uitzitten. Grote kans dat je wel over David Neres kunt beschikken, maar helemaal zeker weten doen we het nog niet.

Stel jij Neres gewoon op, durf je het risico aan? En kies jij voor Daley Blind als linksback of kom je met een ander plan op de proppen? Je kunt het ons laten weten door jouw eigen ideale opstelling te maken. Dat kan in onze app. Download deze als je 'm nog niet hebt!

Als je onze app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna de poppetjes op de juiste plek zetten. En op de wedstrijddag wordt het als vanzelf allemaal nog stukken duidelijker! Gebruik vervolgens de hashtag #tenhagself als je jouw opstelling deelt via social media!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >