Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: wie stel jij op tegen Standard Luik?

De wedstrijden volgen elkaar snel op vrienden! Nog geen week na Sturm Graz treedt Ajax dinsdagavond alweer aan tegen Standard Luik. Het is voor Ajax zaak om zichzelf een fijne uitgangspositie te verschaffen in het Stade Maurice Dufrasne, zodat we allemaal vol goede moed richting de return in de Johan Cruijff Arena gaan. Welke spelers stel jij op?

07 augustus 2018 - 10:30
UsershyraDesktopajax_dataimages0a52a98da4cc6c955780602f3dd6eed4_normal
Stel jij Donny op tegen Standard? © Ajax Images

Deze vraag stellen we graag aan jou, want supporters hebben altijd een mening over voetbal en al helemaal over de gewenste opstelling. Wij voorzien daarin, want in onze app kun je namelijk je ideale opstelling maken. Vaste gebruikers weten hoe makkelijk dat gaat. Heb je de app nog niet? Download deze dan even verderop.

Het mooie is namelijk dat je jouw opstelling na het zorgvuldig samenstellen via sociale media kan delen met je vrienden. Zijn ze het een beetje eens met jouw strategie of kijken ze moeilijk bij de elf spelers die jij binnen de lijnen brengt? 

Over Kasper Dolberg hoeft in elk geval niet gediscussieerd te worden, want de Deen is niet meegereisd naar Luik, vanwege een buikwandkwetsuur. Het is aannemelijk dat Klaas Jan Huntelaar weer start, maar als jij liever Kaj Sierhuis ziet, nou, dan sleep je het talent naar de spitspositie. Het is jouw opstelling, dus jij bepaalt! 

Zo zijn er nog wel meer puzzelstukjes te leggen. Zo zat Donny van de Beek in Oostenrijk op de reservebank, maar wie weet laat jij hem wel beginnen. Maar ja, dan sta je gelijk voor een volgend vraagstuk: wie haal je er dan uit?  

Wij durven er best op te gokken dat veel van jullie Dusan Tadic opstellen, maar wat doen jullie met Daley Blind en Frenkie de Jong? Stuur je Frenkie naar het middenveld? Kan allemaal. Maar wat dan te doen met Carel Eiting? Hij deed het ook zeer behoorlijk in de wedstrijden tegen Sturm Graz. 

Nou ja, keuzes te over en we zijn erg benieuwd wat jullie ervan maken. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >