Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke Ajacieden stellen Europees voetbal veilig?

Jazeker, Ajax heeft zichzelf een fijne uitgangspositie verschaft door in de Johan Cruijff Arena met 2-0 te winnen van Sturm Graz. Toch zijn de Amsterdammers er nog niet. In de return moet Ajax net zo goed voor de dag komen, misschien zelfs wel beter. Welke spelers moeten die klus volgens jou klaren?

01 augustus 2018 - 11:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesf24cca63def11a6f02a78f6c85bd96be_normal
Waan jezelf even Erik ten Hag en bepaal jouw opstelling! © Ajax Images

We leggen de bal figuurlijk even in jouw hoek. Je kunt namelijk je ideale opstelling maken in onze app. Vaste gebruikers weten hoe makkelijk dat gaat. Heb je de app nog niet? Download deze dan even verderop.

Het mooie is namelijk dat je jouw opstelling na het zorgvuldig samenstellen via sociale media kan delen met je vrienden. Dat levert altijd fijne discussies op!

Over Kasper Dolberg hoeft in elk geval niet gediscussieerd te worden, want de Deen is niet meegereisd naar Graz, vanwege een buikwandkwetsuur. Het is aannemelijk dat Klaas Jan Huntelaar start, maar als jij liever Kaj Sierhuis ziet, nou, dan sleep je het talent naar de spitspositie. Jij bepaalt!

Zo zijn er nog wel meer puzzelstukjes te leggen. Laat jij Zakaria Labyad debuteren of zet je hem op de bank? En wat doe je met Daley Blind en Dusan Tadic? Durf je het erop te gokken door ze rust te geven of knal je ze alle twee in de basisopstelling?

Oh, en wat te denken van Frenkie de Jong. Stuur je hem naar het middenveld? Kan allemaal. Maar wat dan te doen met Carel Eiting. Hij deed het ook zeer behoorlijk in de heenwedstrijd.

Nou ja, keuzes te over en we zijn erg benieuwd wat jullie ervan maken. Oh ja, de rode rugnummers zijn niet de bedoeling, maar een bugje dat we spoedig hopen op te lossen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >