Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met wie blijft Ajax volgens jou op het koord?

Ajax moet winnen. We merken het gewoon eventjes op, want het besef kan niet groot genoeg zijn. Vitesse-uit is nooit gemakkelijk, maar drie punten zijn een must. Met welke elf spelers geef jij Ajax de grootste kans op winst? Kruip in de huid van Erik ten Hag!

31 augustus 2018 - 16:57
UsershyraProjectsajax_dataimages5a88f30ecb745357cf08063fdc448302_normal
We zijn best benieuwd welke rol Van de Beek in Arnhem krijgt. © Pro Shots

Het koordje knapte vorig seizoen in Arnhem, maar dit keer is het zaak om erop te blijven zitten. Het gekke is dat het gelijkspel tegen Heracles Almelo (1-1) op deze manier nog altijd door werkt, maar je moet gewoon niet te ver op achterstand komen.

Hopelijk is dit besef geland, hopelijk wordt de euforie na het bereiken van de Champions League eventjes opzij geschoven. Dan hopen we dat het Ajax met de aanwezige kwaliteit lukt om in de Gelredome een driepunter te scoren.

Ook David Neres zit op het koord, zo bevestigde Ten Hag tijdens het persgesprek kort voor Vitesse-uit. De Braziliaan is hersteld van een blessure aan zijn hamstring. Als hij terugkeert, gaat dit ten koste van iemand anders. Daar wilde de trainer dan weer niets over kwijt.

Ook Nicolas Tagliafico is weer beschikbaar. De linksback zat tijdens de return tegen Dinamo Kiev een schorsing uit, maar kan in de eredivisie gewoon weer aan de aftrap verschijnen. En dat is ook onze verwachting.

In welke opstelling geef jij Ajax de meeste kans om van Vitesse te winnen? Daar zijn wij benieuwd naar! Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je onze app nog niet hebt, moet je die eerst even downloaden!

Als je onze app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna de poppetjes op de juiste plek zetten. En op de wedstrijddag wordt het als vanzelf allemaal nog stukken duidelijker! Gebruik vervolgens de hashtag #tenhagself als je jouw opstelling deelt via social media!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >