Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zet jij het neer tegen FC Emmen?

Natuurlijk, we zijn allemaal erg benieuwd naar hoe Ajax het dinsdag in Kiev doet tegen Dinamo. Logisch, maar zaterdag staat er eerst een belangrijk eredivisieduel op het programma. Promovendus FC Emmen komt langs en scherpte is vereist. Wie zou jij opstellen?

24 augustus 2018 - 18:24
UsershyraDesktopajax_dataimagese3049c487ad0268c56570bc002559d74_normal
Wat adviseer jij onze trainer qua opstelling, thuis tegen Emmen? © Ajax Images

De vraag is: geef je spelers rust of juist niet? En zo ja, welke Ajacied hang jij dan aan de oplader en wie posteer jij tussen de lijnen?

Formeer jouw ideale opstelling in onze app. Als je deze nog niet hebt, dan moet je ‘m eerst even downloaden. Als je onze app opent en op ‘de tribune’ klikt, dan kun je daarna spelers op de juiste plek zetten. De ideale elf samengesteld? Deel dan jouw opstelling met de wereld en gebruik de hashtag #tenhagself.

Nico Tagliafico is tegen Dinamo Kiev geschorst. Het kan voor jou een reden zijn om de Argentijn tegen Emmen dus te laten spelen. Rust volgt immers noodgedwongen doordeweeks. Aan de andere kant kun je ook denken: 'Ik zet Tagliafico ernaast en oefen in aanloop naar Kiev-uit vast met Nico's beoogde vervanger op linksachter'. Keuzes, keuzes!

Ook zul je een afweging in aanvallend opzicht moeten maken. Ajax probeert David Neres klaar te stomen voor Kiev-uit, maar de ontmoeting met Emmen komt te vroeg voor de geblesseerde Braziliaan. Wat te doen? Handhaaf je de gevoerde tactiek tegen Dinamo Kiev of tover jij een andere oplossing uit je hoge hoed en laat je bijvoorbeeld Zakaria Labyad aan het duel beginnen?

Zoals wel vaker ligt de bal in jullie hoek. We zijn benieuwd wat jullie ervan maken!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >