Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe ziet jouw basis voor VVV - Ajax eruit?

De tweede competitiewedstrijd staat voor Ajax alweer voor de deur en brengt de Ajacieden naar stadion De Koel, waar het zaterdag speelt tegen VVV-Venlo. Wij zijn benieuwd hoe jouw Ten Hags elf eruit ziet!

17 augustus 2018 - 16:00
UsershyraDesktopajax_dataimages809530eb70b507b73b9f833bd4a5295a_normal
Ten Hag gaat weinig wijzigen, maar wat doe jij? © Ajax Images

Het goede gevoel onder Ajaxsupporters komt en gaat. Na de dubbele ontmoeting met Sturm Graz waren we opgetogen, na de valse start tegen Heracles diep teleurgesteld en na Standard-thuis weer goedgemutst.

De trainer gaf tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel al aan weinig te gaan morrelen aan de basiself die Standard met 3-0 van de mat speelde. De trainer voert hooguit een enkele wijziging door voor het lastige duel in Venlo, maar dat is het wel.

Maar goed, we zijn toch benieuwd hoe jij er tegenaan kijkt. Laat jij David Neres bijvoorbeeld vanaf links spelen? Of toch liever van rechts? En wat doe je met alle mogelijkheden op het middenveld? Je moet spelers teleurstellen...

Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je onze app nog niet hebt, moet je ‘m eerst even downloaden.

Als je onze app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Wanneer je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk. Gebruik de hashtag #tenhagself bij het delen van jouw opstelling!

Oh ja, onthoud dat Kasper Dolberg nog steeds geblesseerd is. De Deen is op de weg terug, maar het is echt nog te vroeg om hem nu al in de spits te zetten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >