Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Supportersvereniging Ajax officieel erkend als leerbedrijf

Ajax wordt met de jeugdopleiding als levensader vaak gezien als kraamkamer van grote voetballers. Dat Ajax goed is in het opleiden van jeugdige talenten, mag genoegzaam bekend zijn. De officiële Supportersvereniging Ajax is sinds kort ook officieel erkend als leerbedrijf – door de Stichting Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven (SBB) – om vakmensen op te leiden.

25 augustus 2018 - 12:35
UsershyraDesktopajax_dataimages6d8ab68886a429f7ee4b55b5fcda8dca_normal

Directeur Fabian Nagtzaam: “Wij hebben in het recente en verre verleden regelmatig stagiaires gehad op hbo-niveau of verbonden aan een universiteit, maar wij zijn vanaf nu ook in staat om mbo'ers op te leiden via een stage bij de mooiste vereniging van Nederland.”

“Het is goed om leerlingen aan de praktijk te laten ruiken, zodat zij later een professionele start kunnen maken van hun carrière,” vervolgt Nagtzaam.

“Met deze erkenning laten wij als vereniging zien dat studenten bij ons de kans krijgen om de beste praktijkopleiding te volgen, met uitzicht op een baan. Bedrijven en verenigingen kunnen in de toekomst beschikken over de vakmensen die ze nodig hebben, een beetje dankzij onze eigen jeugdopleiding.” 

Studenten die interesse hebben in een openstaande stageplek bij de Supportersvereniging Ajax kunnen deze vinden op www.stagemarkt.nl.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >