Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Stukje service: vermijd Strandvliet, reis via Bijlmer Arena

We zijn amper bekomen van de schrik of we moeten alweer vooruitkijken naar het thuisduel met Standard Luik. Dat vooruitkijken begint serieuze vormen aan te nemen, want dinsdag is het al zo ver. Het advies luidt om metrostation Strandvliet te mijden.

13 augustus 2018 - 13:42
UsershyraDesktopajax_dataimagesee7a6592684a6ef53ba9fd3937de7196_normal
Zorg eventjes dat je vanuit deze hoek richting Noord loopt. © Sjoerd Tullenaar

De Johan Cruijff Arena is uitverkocht voor de return tegen de Belgen en dus zal het goed druk zijn rondom het stadion. Er reizen ook nog eens 1000 Standardfans per bus af naar Amsterdam. Die bussen parkeren in het omhekte gebied naast het oude trainingsveld.

Om het allemaal zo overzichtelijk mogelijk te maken, zonder dat er allerlei stromen door elkaar lopen, wordt er het een en ander afgezet met hekken. Het advies luidt daarom om metrostation Strandvliet niet te gebruiken. Als je hier uitstapt, moet je flink omlopen.

Dit advies geldt zelfs voor Ajacieden die het stadion willen betreden via de ingangen op Noord. Reis dus even door naar station Bijlmer Arena. Vanaf daar is het ook een stukkie lopen naar de ingangen bij Noord, maar het scheelt wel zo’n beetje de helft.

Er zijn ook nog eens werkzaamheden gaande op Strandvliet. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt het advies duidelijk en daarom vallen we nog een keertje in herhaling: gebruik Bijlmer Arena. Dit advies geldt ook na afloop, op de terugweg.

De aftrap bij Ajax - Standard Luik is om 20.30 uur. De Ajacieden moeten ervoor zorgen dat ze na de 2-2 in Luik ook in Amsterdam aan de goede kant van de score blijven.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >