Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Steward gereanimeerd tijdens slotfase Ajax - Heracles

Het was flink schrikken tijdens de slotfase van Ajax - Heracles Almelo. Het deed er even niet meer toe of het nu 0-1 of 1-1 stond, want er was een reanimatie aan de gang. Een steward van de Johan Cruijff Arena had plots alle mogelijke medische hulp nodig.

11 augustus 2018 - 21:40
UsershyraDesktopajax_dataimagese4d52718f3bccfc303fa4a309a964b9a_normal
Kort na de gelijkmaker stonden er twee ambulances in het stadion. © Pro Shots

De reanimatie van de steward is succesvol verlopen. Dat wil zeggen: hij ademde zelfstandig terwijl de ambulance voor vervoer naar het ziekenhuis zorgde.

De bovenstaande tekst is gebaseerd op informatie vanuit Ajax en dus bevestigd. Er gaan allerlei verhalen rond over de toedracht, maar het vermelden hiervan is puur speculeren en daar doen wij niet aan mee.

Dat doen we nooit en al helemaal niet als de gezondheid van iemand serieus in het geding is. Wel staat vast dat er min of meer gelijktijdig een opstootje was in het betreffende vak, namelijk vak 124.

Dat hebben we allemaal kunnen zien en ook de politie bevestigt dit. Nogmaals: meer details zijn niet bevestigd en nu dus ook niet het melden waard.

We kunnen alleen maar hopen dat de steward erbovenop komt en dat positieve berichten volgen vanuit het ziekenhuis.

Alle steun toegewenst!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >