Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sluit je aan bij SV Ajax voor start verkoop passe-partouts!

Ajax staat in de Champions League en dat is zeer fraai! We willen Ajax nu ook echt zien voetballen in de Champions League. Je kunt jouw kansen op het meemaken van een Europees avondje vergroten door je aan te sluiten bij SV Ajax, met het oog op de verkoop van passe-partouts.

29 augustus 2018 - 00:48
UsershyraProjectsajax_dataimages8b319245587e683c4b9fd36a747dbe52_normal
Hopelijk kunnen we ook in de groepsfase samen juichen! © Pro Shots

De loting voor de groepsfase van de Champions League vindt donderdagavond plaats en daarna worden snel alle systemen in gereedheid gebracht om de kaartverkoop te starten. Die tijd kun je prima benutten om je aan te sluiten bij SV Ajax.

Als je kans wilt maken op een passe-partout, raden we je aan om nu lid te worden. Als jij je voor donderdag 30 augustus om 13.00 uur aanmeldt, staat er tijdig een werkende barcode in het account op 'Mijn Ajax' die je sowieso nodig hebt om kaartjes te kopen voor een thuiswedstrijd.

Heb jij al een 'gewone' clubcard?
Als je op dit moment al in bezit bent van een 'gewone' clubcard, hebben we een extra dag nodig om jouw aanvraag te verwerken. Dit heeft te maken met het omzetten van jouw aankooprecht in 'Mijn Ajax'. Als je wilt upgraden naar een clubcard van Ajax Life, raden we je aan om voor woensdag 29 augustus om 13.00 uur lid te worden. In dat geval kunnen wij tijdig met Ajax schakelen om jouw aankooprecht in orde te maken.

We vermelden er eerlijk bij dat we qua beschikbare kaarten niets kunnen garanderen. Ajax heeft 42.000 seizoenkaarthouders en die kunnen als eerste kaartjes kopen voor de CL. Er is sprake van 1-op-1-verkoop, dus iedere passe-partout die overblijft, is maandag 3 september beschikbaar als leden van SV Ajax aan de beurt zijn om te kopen. De goedkoopste passe-partout kost 96 euro.

Het is niet zo dat de sowieso resterende 12.000 stoelen allemaal beschikbaar komen. Er worden bijvoorbeeld kaarten gereserveerd voor uitsupporters, om maar iets te noemen. Ook de F-side valt niet zomaar vrij. Ajax koppelt een grens aan het aantal te verkopen passe-partouts, ook zodat er losse kaartjes in de verkoop kunnen. Waar die grens precies ligt, weten we niet.

We kunnen dus absoluut niet garanderen dat je als nieuw lid van SV Ajax een passe-partout kunt kopen. We kunnen dit onze huidige leden niet eens allemaal garanderen, want we hebben er ruim 90.000. Dat zijn al bijna twee volle JC Arena's en dan hebben we seizoenkaarthouders niet eens meegeteld.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >