Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leden SV Ajax kunnen nu kaartje kopen op F-side!

Bijna alle vakken zijn al gevuld voor Ajax - Standard Luik, maar de F-side nog niet. Zo’n mooie kans mag je natuurlijk niet laten schieten. Het goede nieuws is dat leden van SV Ajax vanaf nu een kaartje kunnen kopen op de F-side!

09 augustus 2018 - 14:24
UsershyraDesktopajax_dataimages697fa0b963989c7bd7927f109e781f3b_normal
Tijdens Ajax - Sturm Graz was de sfeer top! Nu weer? © Sjoerd Tullenaar

De Johan Cruijff Arena is via reguliere wegen al uitverkocht voor de return van dinsdag, maar soms komen er nog wat kaartjes beschikbaar omdat de Uefa weer iets teruggeeft. En ook op de F-side is dus nog plek.

Die plekken kunnen vanaf nu worden gevuld door leden van de Supportersvereniging Ajax. Als jij bent aangesloten bij SV Ajax kun je een kaartje per clubcard kopen. Dat ene kaartje per clubcard geldt al de gehele verkoop voor Standard-thuis en nu dus ook.

Je krijgt niet veel mogelijkheden om een Europees avondje bij te wonen op de F-side en dus weten wij het wel: als de wiedeweerga een kaartje kopen! Ajax kan alle steun goed gebruiken, want het liet Standard terugkomen tot 2-2 en moet dus nog flink aan de bak.

Voor de prijs hoef je het trouwens ook al niet te laten, want een Europees avondje op de F-side kost je slechts 22,50 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >