Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leden SV Ajax aan de beurt voor kaartjes Ajax - Dinamo Kiev

Zijn we wakker? Mooi! Zijn we ook scherp? Nog mooier! Want scherp moeten leden van SV Ajax donderdag zijn. Er komen stipt om 10.00 uur kaartjes beschikbaar voor de heenwedstrijd tussen Ajax en Dinamo Kiev, waarin wordt gestreden om een startbewijs voor de Champions League.

16 augustus 2018 - 09:36
UsershyraDesktopajax_dataimagese3da36dbf9bca001f76eeef7d7219380_normal
Het kan wel eens flitsverkoop worden, dus wees er snel bij! © Sjoerd Tullenaar

De kaartverkoop startte daags na de fraaie overwinning op Standard Luik (3-0) en er zijn al ruim 30.000 kaartjes verkocht. We verwachten dat de resterende kaartjes snel aan de man – of vrouw – worden gebracht, dus enige haast is geboden als het dadelijk 10.00 uur is geweest.

De wedstrijd tussen Ajax en Dinamo Kiev wordt woensdag 22 augustus gespeeld en de aftrap is om 21.00 uur. Kaartjes voor alweer de derde Europese wedstrijd van het nog prille seizoen hebben een vanafprijs van rond de drie tientjes. Dit hangt een klein beetje af van de beschikbare vakken.

Er zijn al wat vakken uitverkocht, op andere vakken zijn juist nog volop kaarten. Als je graag op noord of zuid tweede ring wilt plaatsnemen, doe je er verstandig aan voor de hoekvakken te kiezen. Toen wij het checkten, waren daar tenminste nog de meeste stoelen beschikbaar.

Je kunt per barcode in totaal vier kaartjes kopen, maar zorg bovenal dat je er snel bij bent. Als te lang wacht of treuzelt bij het selecteren van plekje, kan het zomaar zijn dat iemand anders je voor is. We zijn benieuwd of het inderdaad een flitsverkoop wordt. Hoe dan ook op naar een volle JC Arena!

En succes uiteraard bij het kopen van een kaartje!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >