Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - Heracles!

Op zaterdag 11 augustus speelt Ajax thuis tegen Heracles. Het gaat hier om de allereerste wedstrijd van de competitie, dus het is altijd goed om daarbij te zijn! Met onze Laatste Kaarten Actie kun jij er als Ajax Jonge Schare-lid voor slechts 15 euro bij zijn!

03 augustus 2018 - 10:58
UsershyraDesktopajax_dataimages4100a026dac098b0e9b4ae5635e3ad9f_normal
Voor 15 euro naar de opening van de competitie is prima werk, toch? © Ajax Images

We hebben gelukkig allemaal weer veel zin in wedstrijden van Ajax en bovendien kunnen de Ajacieden jullie steun in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen uitstekend gebruiken. Een frisse start, daar draait het om.

Voor een prima bedrag kunnen de Ajax Jonge Schare-leden de Ajacieden naar de overwinning stuwen. Als AJS-lid krijg je bij ons namelijk 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat is uitstekend te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De aftrap is dus zaterdag 11 augustus om 18.30 uur in de Johan Cruijff Arena.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

DE LAATSTE KAARTEN ACTIE VOOR AJAX - HERACLES IS UITVERKOCHT!

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >