Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - FC Emmen!

Ajax speelt op zaterdag 25 augustus thuis tegen promovendus FC Emmen. Met onze Laatste Kaarten Actie kun jij er als Ajax Jonge Schare-lid voor slechts 15 euro bij zijn!

17 augustus 2018 - 10:58
UsershyraDesktopajax_dataimagesfa2c478f5a07621fd610c2ec0096b8b3_normal
Daley voetbalde al eens een oefenpotje tegen FC Emmen. © Ajax Images

Na de valse competitiestart tegen Heracles (1-1) is het zaak om tegen FC Emmen scherp te beginnen aan de wedstrijd. Het seizoen is nog maar net begonnen, maar toch heeft Ajax natuurlijk wel wat goed te maken en het moet zorgen dat de achterstand op PSV niet gelijk nog verder oploopt.

Kortom: de opdracht is zoals altijd duidelijk. Voor een prima bedrag kunnen de Ajax Jonge Schare-leden de Ajacieden naar de overwinning stuwen. Als AJS-lid krijg je bij ons namelijk 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat lijkt ons een prima investering in een hopelijk toffe zaterdagavond.  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaartjes in de aanbieding. De aftrap is dus zaterdag 25 augustus om 18.30 uur in de Johan Cruijff Arena.

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >