Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartverkoop Ajax - Dinamo Kiev wordt vanmiddag al hervat

De Johan Cruijff Arena was al uitverkocht voor Ajax - Dinamo Kiev en is dat vanmiddag ongetwijfeld weer. Huh? Er komen straks kaarten vrij voor het heenduel in de play-offs om een startbewijs in de Champions League. Grijp dus je kans!

17 augustus 2018 - 10:22
UsershyraDesktopajax_dataimages45f2aced7427660dbd711339a1f6df16_normal
Grijp deze extra kans en scoor alsnog je kaartjes voor Ajax - Dinamo! © Sjoerd Tullenaar

De Supportersvereniging Ajax werd vrijdagochtend door Ajax geïnformeerd dat er, zoals al verwacht, inderdaad weer kaarten vrijkomen en dat deze vrijdagmiddag in de verkoop gaan. Het streven is de kaartverkoop om 14.00 uur te hervatten.

We weten niet exact hoeveel kaartjes er vrijkomen voor de wedstrijd van woensdag (aftrap 21.00 uur), maar het gaat om een serieus aantal. Deze kaartjes komen vrij omdat de Uefa gereserveerde stoelen niet nodig heeft en Dinamo Kiev ook geen vol uitvak meeneemt naar Amsterdam.

De voorwaarden voor de kaartverkoop zijn en blijven gelijk aan de eerste fase, met het verschil dat ook ‘gewone’ clubcardhouders om 14.00 uur een kaartje kunnen kopen. Deze groep zou volgens het originele verkoopschema vrijdag ook aan de beurt zijn.

Kortom, zorg dat je om 14.00 uur klaar zit om in de herkansing alsnog kaartjes voor Ajax - Dinamo Kiev te scoren! Dit kan wel eens je laatste kans zijn, want we hebben geen idee of er een derde ronde volgt.

Grote kans dat het opnieuw supersnel gaat, ouderwetse flitsverkoop, en we kunnen dus niet beloven dat je zeker weten een kaartje kunt bemachtigen, maar het is in ieder geval een nieuwe kans!

Als je bent aangesloten bij SV Ajax raden we je aan om nu direct te checken of je barcode zichtbaar is in 'Mijn Ajax', op het digitale platform van de kaartverkoop. Staat de barcode er niet, check dan of je je met het juiste account aanmeldt. Instructies staan in de welkomstmail. Let op: als je al in bezit was van een 'gewone clubcard' en nu een upgrade doet, moet je je met volledig nieuwe gegevens aanmelden. Je nieuwe barcode staat dus in een nieuw account.

Wij doen ons uiterste best om de vele nieuwe aanmeldingen zo snel mogelijk te verwerken, maar gezien de grote toeloop is het onmogelijk alle barcodes bijtijds in te laden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >