Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie losse kaartverkoop Ajax - Standard Luik

Het sterretje op Teletekst achter de naam van Ajax is amper een feit of we maken ons alweer druk om de volgende voorronde. Niet zonder reden! Ajax kan zich nog steeds kwalificeren voor de Champions League en stuit nu op Standard Luik. We hebben info over de kaartverkoop!

01 augustus 2018 - 23:53
UsershyraDesktopajax_dataimages29cfc0e07ef7c6becd509156885211a8_normal
Hopelijk kunnen we weer zo uit ons dak gaan tegen Standard! © De Brouwer

Als je enkele weken geleden een blinde passe-partout hebt aangeschaft, hoef je niets te doen. Dan hoef je alleen maar je kaartje uit te printen als Ajax het 14 augustus in eigen huis opneemt tegen de nummer twee van België. De wedstrijd begint overigens om 20.30 uur.

Wat moet je doen als je nog geen kaartje hebt? Een kaartje kopen! Dit kan al vanaf donderdag 2 augustus om 12.00 uur. Er zijn losse kaartjes beschikbaar vanaf 22,50 euro. Feit is wel dat je een clubcard nodig hebt om een kaartje te kopen voor Ajax - Standard.

Beide ploegen zijn nou niet bepaald elkaars beste vrienden, zodoende. Als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax, ben je vrijdag 3 augustus om 12.00 uur aan de beurt om een kaartje te kopen. Ook hier geldt: een kaartje per clubcard. Vanaf 4 augustus zijn 'gewone' clubcardhouders aan de beurt.

Grote kans dat we op basis van dit bericht vragen krijgen over de uitwedstrijd, die al 7 augustus – dat is inderdaad aanstaande dinsdag – wordt gespeeld. Het oprechte antwoord luidt op dit moment: we hebben nog geen informatie. Zodra we die info wel hebben, wordt die met alle Ajacieden gedeeld!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >