Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie losse kaartverkoop Ajax - Dinamo Kiev

Gaan we door? We gaan door! Maar we zijn er nog niet. Er staat Ajax een laatste horde te wachten onderweg naar de Champions League. Die horde wordt gevormd door Dinamo Kiev. Ajax begint thuis en we kunnen ons voorstellen dat je erbij wilt zijn. Hier is de info!

15 augustus 2018 - 00:01
UsershyraDesktopajax_dataimages7954b5b373f018468f56f7af65c827ed_normal
Europese duels bieden altijd de beste sfeer! © Sjoerd Tullenaar

Het feit dat de Ajacieden in eigen huis openen tegen de nummer twee van Oekraïne zorgt ervoor dat je snel actie moet ondernemen. De losse kaartverkoop voor het thuisduel in de play-offs voor een startbewijs in de Champions League start woensdag om 10.00 uur.

Uiteraard zijn seizoenkaarthouders op dat moment als eerste aan de beurt om een kaartje te kopen voor de wedstrijd, die woensdag 22 augustus wordt gespeeld. De aftraptijd is 21.00 uur. Ajacieden met een seizoenkaart hebben een dag lang alleenrecht en ontvangen 10 procent korting.

Daarna zijn leden van de Supportersvereniging Ajax aan de beurt om een stoeltje veilig te stellen. Als je bent aangesloten bij SV Ajax moet je zorgen dat je donderdag om 10.00 uur achter een computer of laptop zit.

We verwachten dat de Johan Cruijff Arena gemakkelijk vol raakt voor de eerste ontmoeting met Dinamo Kiev, dus wees er snel bij! De kaartprijs die geldt voor de meeste vakken bedraagt 27,50 euro en er zijn ook genoeg vakken die weggaan voor 32,50 per kaartje.

Je kunt vier kaartjes per barcode kopen. Dit is waarom we alvast waarschuwen: het kan dus allemaal wel eens snel gaan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >