Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Vitesse-uit

Jullie weten nu wel dat het drukke tijden zijn en dat de wedstrijden elkaar in rap tempo opvolgen, maar alsnog stippen we zaken aan. Zo staat de kaartverkoop voor Vitesse - Ajax op het punt van beginnen. Daar kun je maar beter van de op de hoogte zijn.

17 augustus 2018 - 17:05
UsershyraDesktopajax_dataimages740d8a8366329c412ace9f7d924f8118_normal
We werden vorig jaar niet echt vrolijk van Vitesse-uit... © De Brouwer

Het altijd lastige uitduel met Vitesse staat voor zondag 2 september op het programma en vormt de afsluiter van de openingsfase van de competitie. Daarna staat immers een interlandperiode op het programma.

Dan kunnen we eventjes bijkomen, maar eerst gaan we volle bak door. Op de dag dat Ajax het opneemt tegen VVV-Venlo kunnen uitkaarthouders met voorrang namelijk alweer kaartjes kopen voor de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Er zijn 1000 Ajacieden welkom in de Gelredome en je hebt twee opties om daar te geraken: met de buscombi vanuit Amsterdam of opstappen op de alternatieve locatie. Die alternatieve locatie is wederom nabij Arnhem. Een kaartje kost 30,44 euro.

Het is wel van belang dat je het juiste kaartje koopt. Met een kaartje vanaf Amsterdam kun je je niet melden op de alternatieve opstaplocatie. En andersom trouwens ook niet. Je moet dus opstappen op de plek die op je kaartje staat vermeldt.

Ajacieden die gebruik wensen te maken van busvervoer van SV Ajax dienen wel weer een kaartje voor Amsterdam te kopen. Zo blijft het aantal kaartjes voor de echte, alternatieve opstaplocatie intact. Hou hier dus even rekening mee bij het kopen!

De inschrijving voor busvervoer van SV Ajax opent, zoals altijd, op het moment dat alle uitkaarthouders een kaartje kunnen kopen. Dat zal in dit geval volgende week zaterdag zijn.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >