Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Standard Luik-uit

We hebben goed nieuws voor jullie! Er zijn op korte termijn voldoende bussen gevonden om na het weekeinde 1000 Ajacieden naar Luik te vervoeren. Ajax neemt het dinsdag op tegen Standard, in de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Champions League. Bij deze volgt de verkoopinfo.

02 augustus 2018 - 15:35
UsershyraDesktopajax_dataimagesa0818428c185ad44aee8f507cde3f69b_normal
Hopelijk valt er weer wat te juichen in Luik! © De Brouwer

De recente ontmoetingen tussen Ajax en Standard in de groepsfase van de Europa League stonden in het teken van vuurwerk gooien over en weer, maar er zijn gelukkig gewoon supporters welkom. Hopelijk blijft het vuurwerk dit keer thuis en wordt er al helemaal niet gegooid, door wie dan ook.

Aangezien de wedstrijd dinsdag om 20.00 uur al begint, wordt er haast gemaakt met de verkoop. De eerste kaartjes gaan vrijdag 3 augustus om 10.00 uur in de verkoop voor Ajaxsupporters met Europees voorrangsrecht op hun uitkaart.

De volgende groep, houders van een 'gewone' EU-uitkaart, zijn om 14.00 uur al aan de beurt om een kaartje te kopen. Dit heeft alles te maken met de korte tijd waarin de diverse groepen aan de beurt moeten komen. Als je Ajax wilt steunen in België, moet je dus goed scherp zijn!

Het zal niemand verbazen dat er gezien de gebeurtenissen tijdens de vorige ontmoetingen sprake is van een verplichte buscombi. Het gaat ook nog eens om een ouderwetse buscombi, met verplicht vertrek vanaf de Johan Cruijff Arena. Het is dus niet mogelijk om elders in het land op te stappen.

Gezien het veiligheidsrisico raadt Ajax het meenemen van kinderen ten zeerste af.

Check hier het volledige verkoopschema om te zien wanneer jij aan de beurt bent om kaarten te kopen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >